Bettel Limauges
Camps de Limauges is een christelijke groepsaccommodatie voor kampen, conferenties, familieweekenden, (school)kampen, studiegroepen, etc. Het park is gelegen in de Waalse bossen bij het dorpje Limauges, een dik half uur van het bruisende Brussel vandaan. Deze locatie is in samenwerking met ViaNova sinds 2020 een onderdeel van de Betteld.

De accommodatie is een groot complex van verschillende zalen en slaapzalen en een groot buitenterrein met speeltuin en bos. Er zijn in totaal 150 bedden. Camps de Limauges is te huren op basis van self-service en catering is in te huren tegen een meerprijs. Er zijn grote kamers met stapelbedden en ook kleinere kamers met gewone bedden. De Betteld heeft per 1 januari 2020 het management overgenomen van de BEZ en zal in de loop van de komende jaren het pand steeds verder verfraaien en geschikt maken voor allerlei groepen en toepassingen.

De accommodatie heeft grote zalen waar gegeten kan worden of seminars kunnen worden gehouden. De zalen zijn naar wens in te richten. Alle zalen bevinden zich op de begane grond. Je loopt dus zo naar buiten het terrein op, naar bijvoorbeeld het terras of het sportveld.

Camp de Limauges heeft meerdere slaapkamers en -zalen verdeeld over verschillende etages. Er zijn zowel stapelbedden als enkele bedden. 
Het Camp heeft verschillende voorzieningen zoals een uitgebreiden keuken, een uitgiftepunt en een ruime opslag. Buiten is een groot sportveld en staan meerdere speeltoestellen. Parkeren kan voor de deur.Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke groepsaccommodatie in Belgie: