La Bonne Source
La Bonne Source is de vakantieplek waar u zich als christen echt thuis kunt voelen. Tussen de flora en fauna van de Correze en aan de oevers van rivier de Loyre, vindt u het uitgestrekte domein van La Bonne Source.

Zonnig weer, midden in de natuur, ruime plaatsen, leuke contacten, kinderen die zich vermaken in het zwembad, in ons riviertje of tijdens onze activiteiten. We bieden een gezellig programma voor jong tot oud en de camping is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder.

La Bonne Source betekent 'de goede bron', wat precies verwoord wat wij als camping willen zijn. We willen christenen een plaats bieden om geestelijk en lichamelijk uit te rusten; een plaats waar ook uw kinderen, tieners en jeugd in een veilige en beschermde omgeving leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en vrienden maken. We hopen en verwachten dan ook dat de Here God ons prachtige plekje gaat gebruiken, zodat u na uw vakantie weer uitgerust, bemoedigd en gezegend naar huis kunt gaan. Kom en geniet van ons prachtige stukje Frankrijk; u zult er geen spijt van krijgen. We zien ernaar uit om u te mogen verwelkomen! 

La Bonne Source ligt in een vallei tussen de heuvels van de Corrèze. Er is een grote verscheidenheid aan wilde planten en bloemen en het terrein vormt een prima woonomgeving voor reeën, dassen, vossen, kleine pelsdieren, hagedissen, salamanders, kikkers en allerlei soorten vogels en vlinders. Over het terrein kronkelt het heldere riviertje de "Loyre". Deze zorgt voor afkoeling op zomerse dagen en vele idyllische plekjes. De Loyre varieert in breedte van 2 tot 8 meter, in diepte van enkeldiep tot middeldiep. Ze ontspringt op een afstand van 4 km uit een bron en behaalt de hoogste klasse in zuiverheid! Kinderen (en volwassenen!) kunnen er veilig in plonzen, pootje baden en dammetjes bouwen, met een klapstoel in de rivier een boek lezen of op ontdekkingstocht gaan door het water, onder en over boomstammen, langs leemoevers, keien en moseilandjes. Ook vissen is toegestaan.

De 100 ruime plaatsen liggen verspreid over het terrein van ruim 18 hectare. Door de bijzondere indeling van de camping bent u verzekerd van rust en ruimte. De natuur heeft verder voor een schitterende inrichting gezorgd. Het sfeervolle hart van de camping is gebouwd rond een enorme schapenstal van natuursteen, de Bergerie (schaapskooi in het frans). Voor de Bergerie ligt ons gezellige terras omgeven door een vlindertuin, met schitterend uitzicht over de heuvels.

Het terrein is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. Alle zeer ruime kampeerplaatsen genieten 10 ampère stroom en de camping heeft mooi en schoon sanitair. We beschikken oa over een zwembad, voetbal- en volleybalveld, speeltuin met o.a. speelfontein, luchtkussen en tafeltennistafels. Ons heerlijke terras, voorzien van WIFI, wordt omgeven door een vlindertuin waar u kunt genieten van onze 'Friterie' met Nederlandse snacks, pizza's of een lekker ijsje. Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping in Frankrijk: