Vakantiepark en camping La Draille

La Draille is gelegen in de Franse Dordogne, één van de mooiste streken van Frankrijk. Eindeloos veel mooie, historische dorpjes met gezellige pleintjes, terrassen en kerken. Ook op ons park is van alles te doen: van recreatieactiviteiten voor de kinderen in het hoogseizoen tot een frisse duik in het zwembad. Het weer in de Dordogne is subtropisch en dus altijd lekker warm. Kortom: La Draille is de perfecte Christelijke camping voor een gezinsvakantie. Een ideale plek om tot rust te komen en van het zonnetje te genieten.

Omgeving
De Dordogne streek is voor Nederlanders dé favoriete Franse vakantiebestemming. Fiere kastelen en burchten, pittoreske stadjes, imposante rotsen en hoogvlakten. En niet te vergeten de rivier de Dordogne, op korte afstand van ons park. Een echt gezinsuitstapje zoals er zoveel zijn. Je raakt niet uitgekeken.

Zwembad op het park
Het zwembad van La Draille is één van de vele populaire faciliteiten die ons park biedt.  Zelfs in het voorseizoen kunt u hier al volop genieten, want dan is het water van het zwembad verwarmd.
Naast het zwembad bevindt zich een echte aquabaan. De kinderen beleven een hoop plezier aan deze fantastische glijbaan en zijn er gedurende de vakantie bijna niet weg te krijgen. Krijgt u ook al zin in een verfrissende duik?Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping in Frankrijk: