Le Pas Opton

Elke week bieden we op Le pas Opton een programma met bijbels onderwijs van hoge kwaliteit met populaire sprekers van Spring Harvest en andere christelijke organisaties. Onze bijbelstudies in de morgen zijn niet verplicht, maar geven je de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie te genieten van de spreker.

De onderwerpen zijn uitdagend en bieden voldoende geestelijke inspiratie en verfrissing. Vanaf juni tot 3 september vinden de activiteiten voor kinderen en tieners tegelijkertijd aan de bijbelstudies plaats. Je kunt dus in alle rust van de bijbelstudies genieten in de wetenschap dat je kinderen in goede handen zijn.

Aan het eind van de middag is er een celebration voor het hele gezin voor een korte tijd van aanbidding, een korte toespraak en ruimte voor getuigenissen.

Op zondagmorgen hebben we een gezinsdienst. Aan deze samenkomst wordt een bijdrage geleverd door de kinderen door middel van drama, een lied of getuigenis. De hele dienst is gericht op het hele gezin, met aanbidding, gebed en prediking gericht op alle leeftijden.

Het programma is in het Engels, met Nederlandse vertaling beschikbaar in bepaalde weken van het hoogseizoen.

Wat is er voor kinderen te doen:

Le Pas Opton biedt ook voor je kinderen de gelegenheid om een geweldige tijd te hebben, vriendjes te maken en God te leren kennen.

We bieden energieke spelletjes, aanbidding, handarbeid en creativiteit – een perfect programma voor de kinderen. Onze geschoolde medewerkers geven met veel enthousiasme leiding aan de verschillende leeftijdsgroepen en helpen de kinderen om op een nieuwe en verfrissende manier Jezus te ontmoeten. Alle kinderactiviteiten zijn gratis toegankelijk. Je kunt zelf bepalen wanneer je kinderen deelnemen aan de programma’s waardoor het heel makkelijk is om je eigen programma te bepalen.

Life:Kids 0-3
We bieden een programma voor uw peuters met eenvoudige handenarbeid en spelletjes, waardoor ze op hun manier gestimuleerd en vermaakt worden. We maken veel plezier samen en merken dat zelfs de wat verlegen kinderen al gauw deelnemen aan de activiteiten. We hebben een speciale peutervriendelijke week in juni.

Power:Kids 4-6
Wie kinderen heeft in deze leeftijdscategorie weet dat ze tomeloze energie en veel enthousiasme hebben. De kinderen in deze leeftijdsgroep zijn gek op Power:Kids en genieten van het energieke en actieve programma. Je kinderen maken al snel vriendjes en leren nieuwe dingen gedurende de week.

Omega:Kids 7-9
De kinderen van 7-9 staat een leuk en uitgebreid programma te wachten. Onze kinderwerkers zorgen voor een actief en betrokken programma. Het bestaat uit team uitdagingen, bijbelverhalen en artistieke activiteiten, naast veel sport en spellen.

Legacy 10-12
De leeftijdsgroep van 10-12 ontwikkelt zich van kinderen tot tieners. We proberen de juiste balans te vinden. Tijdens deze sessies maken we veel plezier en doen leuke spelletjes samen, maar we bieden ook relevant en praktisch bijbelonderwijs dat ze helpt om voor God te leven op school en samen met hun vrienden.

Kinderen zijn enkel welkom in de groepen van hun eigen leeftijd. De ouders blijven altijd verantwoordelijk voor hun kinderen. We vragen de ouders om op het vakantiepark te blijven tijdens de kinderprogramma’s.

Tiener programma!:

Le Pas Opton is ook voor tieners en fantastische plek! Het jongerenprogramma biedt tijd om te chillen, tijdens van aanbidding, sportactiviteiten en nog veel meer.

De dag begint halverwege de morgen zodat je genoeg tijd hebt om uit te slapen. Elke morgen is er een bijeenkomst met bijbelstudie, gebed en ontmoeting. In de loop van de middag kun je deelnemen aan activiteiten als voetbal of volleybal, of relaxen bij het zwembad met je nieuwe vrienden.

Pulse 13-15
Een geweldige plek om andere jongeren te ontmoeten en meer over God te ontdekken. De morgensessies bestaan uit spellen en activiteiten, daarnaast wordt op een uitdagende manier aandacht gegeven aan thema’s waarmee christelijke tieners dagelijks te maken krijgen.

Outbreak 16-18
Samen met andere oudere tieners doen we bijbelstudie en besteden we aanacht aan onderwerpen die relevant zijn voor jongeren vandaag. Er is een tijd van aanbidding, maar daarnaast doen we ook gekke spelletjes.

Chill Zone
De Chill Zone is waarschijnlijk het hoogtepunt van je vakantie. Kom aan het eind van de dag naar de entertainment ruimte om te relaxen en jongeren van jouw leeftijd te ontmoeten. Je kunt genieten van de relaxte sfeer. De Chill Zone is exclusief voor tieners in de leeftijd van 13-15. De Chill Zone XL is voor de leeftijd van 16-18. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er kinderen rondlopen of dat je ouders in de buurt zijn!Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping in Frankrijk: