Camping Pré des Pèlerins
We heten u van harte welkom op onze christelijke camping Pré des Pèlerins. Onze gezellige familiecamping in het hart van Frankrijk. Op onze camping kunt u genieten van de rust en het mooie groene landschap van de Corrèze.

Familiecamping Camping Pré des Pèlerins is bij uitstek een gezellige familie camping. De 27 standplaatsen zijn in een vriendelijke, mooie groene omgeving gesitueerd. Er is een leuk zwembad voor jong en oud. Trampoline, speeltoestellen, zandbak en een animatieprogramma ontbreken op onze camping niet. Onze camping is een wifi vrije camping. (Dans un souci de déconnexion et de préservation de l’ environnement, zones sans ondes, nous n’ offrons pas le wifi sur 100% de votre terrain)

Prachtige omgeving Midden in het ‘Het Parc Naturel Régional de Millevaches en Limousin’ ligt camping Pré des Pèlerins. Verstopt tussen de bossen en landerijen ligt onze steenoude boerderij. Tussen bergen, bossen, meren en klaterende beekjes. De omgeving kent veel pittoreske dorpjes.

Genieten ‘s Avonds met een glaasje wijn of sapje je laten overweldigen in ons camping-restaurant of op ons gezellige terras. Vogels en dieren ontdekken op een van de uitgezette wandelpaden in ons aangrenzende bos. Het is allemaal mogelijk in uw vakantie op onze camping!


Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping in Frankrijk: