Vakanz Bourgogne

Welkom op christelijk vakantiepark Bourgogne in Frankrijk. Deze prachtige landelijke regio, ook wel Bourgondië genoemd, zal u verrassen met zijn heuvelachtige landschappen, vergezichten, uitgestrekte wijngaarden, bossen, rivieren, meren en pittoreske dorpjes. Midden in dit schitterende en authentieke landschap ligt dit fantastische vakantiepark dat één geheel vormt met met christelijke camping Bourgogne waar u met een kampeermiddel kunt verblijven. Het vakantiepark ligt op circa 739km afstand van Utrecht en heeft een typerende Franse lommerijke sfeer. Het betreft een eeuwenoude domaine met château; een karakteristiek Frans kasteel met eveneens karakteristieke bijgebouwen waarin diverse faciliteiten, waaronder de receptie en de bistro, zijn ondergebracht. Daarachter treft u het uitgestrekte recreatieterrein van maar liefst 44 hectare met 35 accommodaties en circa 135 kampeerplaatsen. Heel veel ruimte, rust én recreatie op deze prachtige locatie! De vele faciliteiten, waaronder het zwembad maar ook het recreatiemeer mét zandstrandje, staan samen met het VakanZ-concept garant voor een relaxte vakantie.   

VakanZ-recreatieprogramma:
Tijdens de zomer periode biedt VakanZ een aansprekend recreatieprogramma voor alle leeftijden. Bovendien worden er kerkdiensten en sing-ins georganiseerd. Het recreatieprogramma wordt uitgevoerd door onze enthousiaste recreatieteams, onder leiding van een VakanZ-parkleider, die tevens uw aanspreekpunt ter plaatse is. Beleef de positieve en ongedwongen sfeer waar iedereen het over heeft!

Ook buiten de periode waarin het VakanZ-concept wordt aangeboden kunt u terecht op deze christelijke camping in Frankrijk. Neem in dat geval contact op met VakanZ.

Faciliteiten
Christelijk vakantiepark Bourgogne beschikt over diverse faciliteiten die uw verblijf aangenaam maken. Zo beschikt het vakantiepark over een buitenzwembad, overdekt zwembad, een recreatiemeertje waar u kunt vissen of kanovaren, een voetbalkooi, minigolfbaan, receptie, en een bar met bistro waar u snacks en kleine maaltijden kunt halen. Op zondag zijn alle faciliteiten gesloten.

Vakantiehuizen
Alle accommodaties op het vakantiepark zijn vrijstaand. De chalets en mobile homes liggen in groepjes verspreid over het vakantiepark. Rond de accommodaties vindt u veel ruimte, en in veel gevallen heeft u veel privacy. De accommodaties zijn eenvoudig maar verzorgd ingericht. De accommodaties liggen bij het meer, op een heuvel of bij het bos.

Omgeving
De Bourgogne is een schitterend gebied in Frankrijk wat al snel wordt geassocieerd met zijn rijke geschiedenis en natuurlijk Bourgondisch genieten. Christelijk vakantiepark Bourgogne is midden in deze regio gelegen, bij het natuurpark de Morvan. Deze prachtige omgeving zal u verrassen met zijn charmante oude en pittoreske dorpjes, het authentieke heuvellandschap, uitgestrekte wijngaarden, mysterieuze bossen, riviertjes en meren. Ook de vele heggen die de weilanden afsluiten zullen u opvallen. In de Bourgogne vindt u veel bezienswaardigheden uit de geschiedenis van het ooit machtige hertogdom. Statige oude kerken, kastelen en Gallo-Romeinse overblijfselen. De Bourgogne is van oudsher één van de bekendste wijnstreken ter wereld en zeer geliefd om haar wijnen. In de directe omgeving van het vakantiepark zijn diverse fiets- en wandelroutes te vinden die u kennis laten maken met het authentieke Franse landschap. Er zijn volop mogelijkheden om te genieten van de ongerepte natuur en de vele buitenactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan karten, kanovaren of quad rijden. Een aanrader zijn de lokale markten. Hier vindt u goede wijnen en heerlijke streekgerechten, echt 'Bourgondisch genieten'. 

 Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping in Frankrijk: