Even Frans Leven
Wij heten u hartelijk welkom op de website van Even Frans Leven en Domaine Le Vignot Braize, een vakantieverblijf voor het hele gezin in Midden-Frankrijk. Ons vakantiedomein ligt in het prachtige Braize aan de rand van het Fôret de Tronçais (grootste eikenbossen van Europa), waar u o.a. kunt wandelen, mountainbiken en zwemmen.

Kijk gerust eens rond op onze website. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Vakantiedomein met groot zwembad. U hebt het gevoel dat u door het Franse land loopt wanneer u de foto’s en de informatie bekijkt. Ieder jaar ontvangen we tevreden gasten die van de rust en ruimte komen genieten. Bent u er dit jaar ook bij?

We bieden diverse overnachtingsmogelijkheden. U kunt er bij ons voor kiezen lang of kort te verblijven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ons domein is niet alleen een vakantieoord (met Gîtes en chambres d’hôtes), maar we willen ook mensen opvangen die even een momentje voor zichzelf nodig hebben. We vangen bijvoorbeeld jongeren op voor stichting Emireurope. Deze jongeren hebben vaak even rust nodig, dat vinden ze bij ons. Deze mensen kunnen dan in deze omgeving helemaal tot rust komen, alvorens ze weer teruggaan naar de stressvolle Nederlandse maatschappij. Door Even Frans te Leven knap je snel weer op. Geniet van de temperatuur, het lekkere eten en de rust.

Speciaal voor mensen die op doorreis zijn van en naar het zuiden kunnen wij ook chambres d’hôtes(overnachting) en table d’hôtes (alleen op afspraak) aanbieden. Wij zitten slechts 18 km vanaf de snelweg A71 (Bourges – Clermont Ferrand), van het noorden afslag 8 St.-Amand-Montrond en vanuit het zuiden afslag 9 Vallon-en-Sully. Ideale stop dichtbij A71 om van een goede nachtrust te genieten in een prachtige omgeving! Ook groepsarrangementen/ bedrijfs-/familie uitjes zijn mogelijk; Wij hebben de mogelijkheid om groepen te plaatsen en een ruimte om gezamelijke activiteiten te doen, informeer naar de mogelijkheden.Bekijk hier uw route en reistijd naar dit christelijke huisje in Frankrijk: