O&S Vakanties Vallandry

Onze twee christelijke vakantieparken in Frankrijk liggen in de Franse Alpen. Zo bieden wij vakantiepark Vallandry, vakantiepark Bellecôte en een aantal appartementen aan in het schitterende dorpje Vallandry (Franse Alpen). Het dorp ligt op ongeveer 1600 m hoogte, midden in het mooie natuurgebied Parc de Vanoise. Ook een uitstapje naar Italië, op 45 kilometer afstand, behoort tot de mogelijkheden.

Naast Vallandry hebben we nog een prachtig alternatief in de Franse Alpen: christelijk vakantiepark Le Clos du Pré in Oz-en-Oisans. Dit park is gelegen op ca. 1350 meter hoogte en ligt aan de voet van de populaire Alpe d’Huez.

Of u nu opzoek bent naar natuurrijke, culturele, culinaire of sportieve bezigheden, we hebben in Frankrijk voor ieder wat wils!!

Wie wij zijn en wat wij doen

Wat zijn christelijke vakantieparken en hoe is dit concept ontstaan?

Sinds 2000 bieden wij het concept, ‘Vakanties in Eigen Sfeer’ aan. Op deze zogenaamde christelijke vakantieparken huren wij een gedeelte van het park af en is er een recreatieteam aanwezig. Dit team zorgt voor een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Daarnaast worden er in zo'n periode Nederlandstalige kerkdiensten in de directe omgeving georganiseerd.

Tot 2008 hebben we alleen Thyon 2000 als christelijk vakantiepark aangeboden en dit was ieder jaar opnieuw een succes. Wij merkten dat er binnen onze klantenkring steeds meer behoefte was aan vakanties waarin reformatorische / christelijke gezinnen op een ongedwongen manier vakantie konden vieren. We hebben toen besloten dit concept verder uit te breiden en inmiddels bieden wij nu 12 christelijke vakantieparken aan op diverse locaties in Europa.

Wat kunt u verwachten van onze vakantieparken?

Vakantie, waar men juist ook in het buitenland, zondags naar Nederlandstalige kerkdiensten kunt gaan! Vakanties waarin ook de kinderen, tieners en jongeren in een vertrouwde / veilige sfeer met hun leeftijdsgenoten plezier kunnen hebben. Vakanties, waar ondanks alle verschillen wederzijds respect en acceptatie is voor elkaar. Dit zijn drie belangrijke peilers waarop ons concept is gebaseerd! Op de vakantieparken heerst een ongedwongen sfeer, meedoen aan onze activiteiten is leuk, maar niks is verplicht!

Wij weten waar we over praten!

Voordat we een vakantiepark gaan verhuren als christelijk vakantiepark worden eerst de vakantiehuizen en/of appartementen persoonlijk door ons geïnspecteerd. Wij weten zodoende wat we verhuren en dit zorgt ervoor dat we er zeker van zijn dat we alleen vakantiehuizen van goede kwaliteit verhuren. Daarnaast verkennen we altijd eerst zelf de omgeving zodat we u bij alle vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en uitstapjes een passend antwoord op uw vraag kunnen geven.


Bekijk hier uw route en reistijd naar dit christelijke park in Frankrijk: