Vakanz Pyreneeën

Christelijk vakantiepark Pyreneeën is schitterend gelegen in Zuid-Frankrijk. Het park heeft een zwembad en ligt pal aan een recreatiemeer! Vanaf het vakantiepark heeft u magnifiek uitzicht over het bergachtige landschap met als achtergronddecor de hoge toppen van de Pyreneeën. Het park ligt vlakbij het kunstenaarsdorpje Carla-Bayle. Het vakantiepark is vrij nieuw en is opgetrokken in een pittoreske bouwstijl die kenmerkend is voor deze geweldig mooie streek. Het nagenoeg autovrije vakantiepark beschikt over comfortabele huizen die modern zijn ingericht. Omdat de woningen zijn uitgevoerd met authentieke pannen, beschilderd zijn met pastelkleuren en voorzien van fraaie luiken, krijgt u het gevoel in een echt Frans dorpje op vakantie te zijn. Gezien de opzet van het park is het een ideale locatie voor gezinnen die houden van laagdrempelig contact. De diverse parkfaciliteiten, het aangename klimaat en de vele mogelijkheden tot excursies maken uw verblijf op deze VakanZ-locatie tot een waar genoegen.

Vakantiehuizen
De comfortabele vakantiehuizen voor 4 tot 8 personen zijn nieuw en modern ingericht. De huizen zijn geschakeld. De woningen zijn voorzien van alle gemakken, zo heeft elk huis een vaatwasser. De wifi-verbinding is gratis. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt zodat uw vakantie direct kan beginnen.

Omgeving
De directe omgeving van het park is schitterend. Maar ook in deze geweldige vakantieregio is veel te zien en te beleven! U wandelt zo naar het kunstenaarsdorpje Carla-Bayle. Tijdens een wandeling door de overweldigende natuur van de streek Ariège komt u heel wat moois tegen: beboste heuvels, bergmeren, rivierkloven en grotten. En wat denkt u van kanoën en raften op de Ariège en de Aude? Wie graag een cultureel uitstapje maakt zal zijn hart ophalen in één van de typische Franse dorpjes. Helemaal als er wekelijks markt is. En vergeet niet een dagtrip te maken naar de Middellandse Zee of het belastingvrije staatje Andorra. 

 Bekijk hier uw route en reistijd naar dit christelijke park in Frankrijk: