Hofwei
De Hofwei is een christelijke minicamping waar iedereen welkom is. Op zondag hebben we liever geen aankomst van tenten of caravans. Wel bent u vrij om te doen wat u wilt.

Onze boerderij ligt even buiten het dorp Biggekerke aan een rustige binnenweg met prachtige uitzichten. Landelijker dan dit kom je het niet tegen.

Op ons akkerbouwbedrijf worden aardappelen, bieten en tarwe verbouwd.

Op 3 kilometer afstand ligt het prachtige Zoutelande met schitterende duinen. Vooral met de fiets is het een genot om het strand en de plaats Zoutelande te verkennen.


Kindvriendelijk
Onze minicamping is kindvriendelijk. Er is een speeltuintje waar u vanuit bijna elke plek op kunt kijken. Er staat onder andere een speelhuisje, een zandbak, schommels en een trampoline. Onze voetbaldoeltjes en het volleybalnet geven ook altijd veel speelplezier. Maar vliegeren is natuurlijk ook geweldig !

Onze recreatieruimte biedt uw kinderen overdekte speelruimte met o.a. een tafeltennistafel, tijdschriften/folders. Ook kunt u gratis gebruik maken van de koelkasten en vriezers. Tenslotte kunt u ook uw fietsen kwijt in deze ruimte.

De minicamping heeft ruime plaatsen en er wordt volop rekening gehouden met kinderen. Door het overzichtelijke terrein kunt u bijvoorbeeld vanuit bijna elke plek zicht houden op uw spelende kinderen.

 Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping: