Sikkenberg
We zijn al 25 jaar een familiebedrijf en houden van de gezelligheid die kinderen en jongeren brengen op de camping. Ook rust, goede voorzieningen én lekker eten vinden we belangrijk. Daarom hebben we in de zomer een verse-broodjesservice en organiseren we gezellige borrelavonden. In de zomervakantie hebben we ook een interkerkelijk recreatieprogramma. Kinderen en jongeren hebben een speciaal plekje in ons hart en op de camping. Ze hebben hun eigen programma, op elk veld staan speeltoestellen, we hebben een mini-kinderboerderij en jongeren hebben een eigen ontmoetingsplek. We hopen je snel te ontmoeten!

Huren of kamperen       
Op De Sikkenberg kun je komen met je eigen tent, caravan of camper. Onze kampeerplaatsen zijn lekker ruim en sommige plaatsen hebben privé sanitair. Als je liever iets wilt huren, heb je de keuze uit ons comfortabele familiehuis voor 12 personen, een blokbungalow (houten huisje), een safaritent of een luxe lodgetent. 

Recreatieprogramma
Elke schoolvakantie hebben we een interkerkelijk kinderprogramma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar dat wordt gedraaid door ons recreatieteam. Jongeren hebben een eigen ontmoetingsruimte (het Vogelnest) en voor hen organiseren we droppings, jongerendiensten en sporttoernooien. Elke zondag is er een gezinsdienst en voor de volwassenen zijn er door de week heen Bijbelstudies, vrouwenmiddagen en dagsluitingen onder leiding van de een gastspreker.

 Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping: