de Solse Berg
Graag willen wij u van harte welkom heten op de website van Camping De Solse Berg. Een minicamping op een schitterende locatie in hartje Veluwe. Wij hopen dat onze site u prikkelt om één van uw volgende vakanties op onze minicamping!

Genieten van de natuur en wijdse ruimte!

 

Voorzieningen
Het ontmoetingsgebouw is één van de blikvangers op onze Christelijke camping. Onder de inpandige veranda met de robuuste douglas balken is het in de vroege ochtend al heerlijk toeven. Genieten van het heerlijke ochtendzonnetje en de vroege vogelzang. Het lijkt wel of de vogels in deze omgeving nooit uitgezongen raken. En in de middag is het heerlijk om er in de schaduw te zitten (voor zonliefhebbers is middags ook de heerlijke zon op het terras). Op het terrein van maar liefst 7.500 m2 hebben de kinderen de mogelijkheid om te voetballen of in de zandbak te spelen. Ook staan er een paar skelters. Bij warm mag de sproeier worden aangezet, dat is altijd genieten! 

Ook hebben we een sportveld waar jongeren en ouderen sportief een potje volleybal, basketbal of voetbal kunnen spelen! Ook het spelen van jeu de boules behoort tot de mogelijkheden. Voor de jongere kinderen hebben we een heus soft dartboard voor de kinderen (wat aan de ouders uitgeleend kan worden). 

In het ontmoetingsgebouw hebben we een grote ontmoetingsruimte waar jongeren (en ouderen vanzelf) zich kunnen vermaken aan de voetbaltafel. Het is een gezellige ruimte met een rustieke uitstraling dankzij oud gebint, boerenstuc op de wand en een heuse hilt. Wellicht houdt u van lezen en pakt u graag een boek? Dat kan, want in de ontmoetingsruimte is een mini bibliotheek waar u een boek kunt lenen. 

En als het avond geworden is, dan mag het kampvuur worden aangestoken. We hebben een mooie vuurplaats op de camping.Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping: