de Vechtvallei
Midden in de natuur, tussen Hardenberg en Ommen aan de rand van de Vecht, in het bosrijke gebied van de Oldemeijer ligt het gezellige, knusse en mooie vakantiepark "de Vechtvallei". Overnachten kan op de camping met je eigen tent of kampeermiddel of in één van onze prettige accommodaties.


Tijdens het hoogseizoen is er een christelijk recreatieteam aanwezig en zijn er verrassend leuke themadagen! Die wil je graag meemaken! Het park ligt er werkelijk waar prachtig bij. Zodra je aankomt ben je op vakantie en er even tussen uit!

 

Animatie en super leuke activiteiten

Op de Vechtvallei is er tijdens de schoolvakanties van alles doen! Het christelijk animatieteam staat voor jullie klaar!
Voor iedereen worden er activiteiten georganiseerd. Zo is er ’s ochtends de kinderclub en tienerclub. Zijn er ’s middags vaak sport- en spelactiviteiten en is er ’s avonds natuurlijk een bingo! Er worden vele activiteiten georganiseerd zoals een zeskamp, voetbaltoernooi, levend stratego en een spannende dropping. Zo is er graffiti spuiten, vlottenbouwen, skeeler workshop of samen kanoën! Noem het maar op! Op de Vechtvallei is er van alles te doen!

Elke schoolvakantie is er een programmaboekje beschikbaar bij de receptie. Kom deze gerust halen als je er bent! Want deze leuke activiteiten wil je niet missen!

De animatietent staat in de zomervakantie op het veld de Watersnip. Daarnaast zijn er natuurlijk de fantastische themadagen. Wat een gezelligheid! De Fryske DeiDe Visserijdag en de Westerndag. Het zijn dagen waar u heel graag bij wilt zijn.

In het hoogseizoen (vakantie van het noorden) zal voor vier weken het recreatieprogramma door recreatie-/evangelisatieteam DABAR worden verzorgd.

Bezoek DABAR Diffelen op facebook

De overige weken zijn er andere toffe teams aanwezig!Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping: