de Vijverhof

Het leven op de camping is een unieke ervaring. Het is pas te begrijpen op het moment dat u zelf eens bent wezen kamperen. Het is echt een aanrader mocht u het nog nooit hebben gedaan. Heeft u zelf nog geen caravan en wilt u het toch eens voorzichtig proeven zonder gelijk zelf een caravan aan te moeten schaffen? Dat kan zeker! Bij ons op Camping de Vijverhof in de Betuwe kunt u ook één van onze caravans huren. Het allerleukste voordeel is dat u deze niet hoeft te installeren en op te bouwen. Deze staan kant en klaar op u te wachten. Wilt u kennis maken met het kampeerleven? Een betere plek dan de Betuwe vindt u niet.

Bij dé SVR camping in de Betuwe is ruimte voor 45 caravans en tenten. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van tegelplateau’s, 6 ampère elektra, riolering voor vuilwaterafvoer en een waterkraan. U kunt kiezen uit zonnige standplaatsen of schaduwrijke standplaatsen. Daarnaast beschikt de camping over 3 speciale camper-plaatsen. Deze hebben een verharde ondergrond, een vaste stroom- en wateraansluiting. Ook is er een stortbak aanwezig om uw chemisch toilet te legen. Het fijne aan deze camping is het beperkt aantal standplaatsen. Een kleine camping creëert meer contact tussen gezinnen dan bij grotere campings. Door het beperkte aantal standplaatsen en dus ook gezinnen, leert u uw kampeerburen sneller (her)kennen.

Het gehele terrein is voorzien van gratis internet (WiFi) en is voor alle gasten toegankelijk. U kunt zo gemakkelijk informatie opzoeken over bijvoorbeeld mooie fietsroutes of leuke activiteiten in de omgeving. Ook het thuisfront wil zo nu en dan de nodige foto’s ontvangen. Het is altijd leuk om een kleine indruk te krijgen van jullie landelijke avontuur.

Onze camping heeft verschillende voorzieningen en activiteiten waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Voor gezamenlijk tijdverdrijf en vermaak vindt u in onze recreatieruimte “De Herberg” een tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel. Ook is er een spel- en leeshoek aanwezig. Op het erf vindt u meerdere skelters waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Kinderen hebben vaak energie voor tien, met name in de vakantie zijn ze bijna niet te remmen. De speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip; en het kleinvee op de kinderboerderij met kippen, konijnen, geiten, schapen en onze verzorgpony Fientje houden de kleintjes gegarandeerd de hele dag zoet.Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping: