Camping de Vlaschaard

De Vlaschaard is gelegen tussen Middelburg en Koudekerke op circa 1,5 kilometer van het centrum van de mooie stad Middelburg. Deze historische stad heeft iedere toerist iets te bieden (winkels, terrasjes, cultuur en toeristische attracties). Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum. Het strand ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van de camping en is makkelijk te bereiken. Op de fiets bent u in 20 minuten bij de zee en het strand. Naast het strand is Walcheren uitstekend geschikt om te fietsen door gezellige dorpjes en historische stadjes.

Uiteraard heten we iedereen van harte welkom. Maar om er voor te zorgen dat er in de zomervakantie voldoende ‘vriendjes’ voor de kinderen zijn hebben we de plaatsen in de zomervakantie uitsluitend gereserveerd voor gezinnen! (ook gezinnen met ‘pubers’) 

We hopen op uw begrip!

De kinderen genieten volop op de camping. Er zijn skelters, trampolines. Dit jaar ook weer grote hooibalen waar de kinderen heerlijk op kunnen klimmen, tafeltennistafel, voetbaltafel, speeltuintje. In de zomermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud! De camping heeft 25 ruime plaatsen waarvan 10 verharde plaatsen.

Centraal gelegen op Walcheren kunt u genieten van rust en ruimte op een van de 25 ruime kampeerplaatsen op onze kindvriendelijke minicamping.

Minicamping de Vlaschaard is gelegen tussen Middelburg en Koudekerke op circa 1,5 kilometer van het centrum van de mooie stad Middelburg. Deze historische stad heeft iedere toerist iets te bieden (winkels, terrasjes, cultuur en toeristische attracties . 

Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum. Het strand ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van de camping en is makkelijk te bereiken. Op de fiets bent u in 20 minuten bij de zee en het strand. Naast het strand is Walcheren uitstekend geschikt om te fietsen door gezellige dorpjes en historische stadjes.

Kinderen
De kinderen genieten volop op de camping. Er zijn skelters, trampoline, tafeltennistafel, voetbaltafel, speeltuintje. 

In de zomermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Natuurlijk is er in de nabije omgeving genoeg te doen voor kinderen. Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke camping: