Christelijk Conferentie Centrum de Ark 
De verschillende conferenties vinden altijd onder leiding van een door ons uitgenodigd gastechtpaar plaats. Zij trekken de hele week (midweek) met u op en verzorgen in principe de dagsluiting en of studies. Het spreekt natuurlijk voorzich dat u vrij bent in het wel of niet deelnemen aan de activiteiten maar de ervaring leert dat het ontmoeten van en het samen optrekken met de andere gasten bij  een ieder de voorkeur geniet. Kortom, samen met onze gemotiveerde medewerkers staan wij u ten dienste met een eenvoudige maar goede verzorging en persoonlijke aandacht.

Ligging van DE ARK
U vindt De Ark in het Zuidoostelijke puntje van de provincie Groningen in Ter Apel. Ter Apel wordt de ‘Poort van Westerwolde’ geoemd, omdat het ligt in de streek ‘Westerwolde’. Het gebied herbergt naast leuke dorpen als Vlagtwedde en Sellingen ook een oud vestingstadje, Bourtange. Daarbij ligt Ter Apel tussen het idyllische Drenthe en het mooie en weidse Duitse Emsland.  Kortom, u kunt in de directe omgeving  van De Ark volop genieten van d e prachtige flora en fauna van  deze rustige streek waarbij  er volop wandel-,  fiets- en ontspanmogelijkheden zijn.  Met het geloof in God centraal.

Met ons gebouw 'De Ark' bieden wij u een eenvoudige maar goede en gezellige accommodatie waar u zich snel thuis zult voelen. Daarnaast beschikken wij over een mooie en rustige binnentuin achter het gebouw. Naast het aanbod en genot van rust en ontspanningsmogelijkheden, willen wij toch vooral een huis zijn waarin het geloof in de drie-enige God centraal staat. Ook ia er de mogelijkheid tot permanente bewoning met pastorale begeleiding waarvoor wij woonstudio's ter beschikking hebben. 

Mooi en gezellig
Ons mooie en gezellige appartement is, met uitzondering van de meeste conferenties, het gehele jaar door te huur. Via een eigen trap opgang komt u in het appartement, dat bestaat uit een slaapkamer met twee 1-persoons bedden, een gemeubileerde woonkamer met CV en sfeervolle gaskachel, een KTV, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met toilet.

Groepen en Jubilea
Wilt u als kerkenraad, jongerengroep, Alphakring, familiegroep o.i.d. een dag, weekend, midweek of week investeren, neemt u dan vroeg tijdig contact met ons op voor de prijs (groepsprijs) en de mogelijkheden. Ons gebouw is uitermate geschikt voor groepen tot max. 35 personen.

Een hele dag of enkele dagen tijdens een conferentie
Wanneer u een dag of enkele dagen van een conferentie wilt meemaken, is dit ook mogelijk in De Ark. Omdat niet alle conferenties dezelfde prijs hebben,hebben we hier voor speciale dagprijzen gemaakt. Informeert u gerust wat de kosten dan zijn voor uw verblijf.

 Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke groepsaccommodatie: