Ganderhoeve

Kom genieten van de rust en ruimte in de mooie achterhoek.

Ontdek al wandelend of met de fiets de prachtige natuur met z’n landerijen, bossen en water.


De vele kerkepaden, bezienswaardigheden in de vorm van cultureel erfgoed zijn het bewijs van een levendige (ijzer)historie. Daarnaast zijn er voor jong en oud volop mogelijkheden voor een dagje uit of gewoon lekker recreëren op en langs het water.

Aan de rand van het achterhoekse dorpje Gaanderen (nabij Doetinchem) ligt onze compleet gerenoveerde comfortabele vakantieboerderij met zijn vele authentieke kenmerken.

Het huis beschikt over  5 slaapkamers met in totaal 10 tot 12 slaapplaatsen waarvan 4 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer.

 

De Ganderhoeve heeft aan alles gedacht om u een aangenaam en fijn verblijf te bezorgen. De gezellig ingerichte woonkamer beschikt over een sfeervolle houtkachel, zithoek en lange eettafel om gezellig samen te zitten. Er zijn 5 slaapkamers met comfortabele bedden en 2 badkamers (waarvan 1 met ligbad). Boven kunnen de kinderen zich, onder de verfrissende airco, veel speelplezier beleven met de Xbox en WII spelcomputer. In de gehele accommodatie kunt u uiteraard gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

Rondom de groepsaccommodatie heeft u op het terras voldoende ruimte om lekker samen te BBQ-en. Voor een sportief spel kunt u gebruik maken van het speelveld met speeltoestel, trampoline, duikelrek en skelters. Neemt u uw fiets mee tijdens uw vakantie, dan is het goed om te weten dat u deze kunt stallen in het schuurtje naast de boerderij.

Ontdek de Achterhoek en omgeving Gaanderen
Alles in de streek ademt een authentieke sfeer uit; het schilderachtige coulisselandschap van akkers, omzoomd met houtwallen. Heuvels en bossen met mooie doorkijkjes, kabbelende beekjes en overal de authentieke boerderijen (soms al eeuwenoud). De boerderij wordt omringd door landelijke tuinen en weiden die zorgen voor mooie vergezichten. De vele wandel-, fiets- en ruiterpaden brengen u langs de mooiste plekken in de Achterhoek. Wilt u liever een dagje eropuit, bezoek dan de kastelen, gezellige dorpen en steden of een van de vele mooie wijngaarden in de Achterhoek.

Leuk om te weten: net buiten het Achterhoekse dorpje Gaanderen ligt het buitengebied genaamd 'Gaanderhei' de oude boerderij 'Ganderhoeve'. In de zeventiende eeuw werd de plaats, die toen ongeveer 120 inwoners en 20 boerderijen telde, één van de vijf buurtschappen van Doetinchem het 'Gander' genoemd. Uit deze periode vindt de boerderij zijn oorsprong.Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke groepsaccommodatie: