groepsaccommodatie Paasberg

"Geluk is niet te koop maar wellicht wel te huur?" Aan de voet van de Paasberg ligt in de schaduw van het bos onze prachtige groepsaccommodatie de Paasberg. Het eeuwenoude voormalige café restaurant is gerestaureerd tot een accommodatie geschikt voor diverse doeleinden zoals:

 • Familie/vrienden weekenden
  Organiseer uw familie weekend tot 20 personen

 

 • Bedrijfsuitjes / Vergaderuimte
  Vergaderruimte met diverse mogelijkheden voor overnachting, lunch, diner of een lekker drankje aan de bar.

 

 • Bijeenkomsten
  Ruime Serre voor diversen doeleinden.

 

 • Teambuilding
  Teambuilding sessies voor uw bedrijf incl. Lunch, drankjes, etc.

Op steenworpafstand van de stad Doetinchem ligt Groepsaccommodatie de Paasberg. Verscholen in het bos van de stad Terborg en aan de voet van natuurgebied de Paasberg. Een heerlijke plek om te genieten met familie en vrienden van een gezellig weekend weg, maar ook zeker de perfecte locatie om te vergaderen in het groen. Ons motto is niet voor niets ‘geluk is niet koop, maar wel te huur’. Ervaar zelf het geluk in de Achterhoek!

Groepsaccommodatie voor 16 – 20 personen in de Achterhoek
De beste plek om het geluk in de Achterhoek te ervaren is in de riante serre van maar liefst 80m². Deze serre is voorzien van een glazen dak, waardoor u het buitengevoel binnen kunt ervaren. De sfeervol ingerichte, moderne woonkamer en keuken zijn een heerlijke plek voor een gezellig samenzijn of inspirerende vergadering.

De groepsaccommodatie beschikt over 8 slaapkamers, waarvan 6 voorzien van eigen badkamer.

Neem plaats op de grote steigerhouten banken onder de riante overkapping en geniet nog even na van een fijne dag onder het genot van een hapje en een drankje!Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke groepsaccommodatie: