Vierhouter bos christelijk vakantie- & conferentiehotel
‘t Vierhouterbos is een Chr. vakantie- & conferentie accommodatie midden op de Veluwe en biedt u de mogelijkheid om uw vakantie-arrangement, conferentie of bijeenkomst door te brengen in een unieke, huiselijke en gastvrije sfeer. 

De parel van de veluwe!
Midden in het groene hart van de Veluwe, verscholen tussen de bossen, ligt het prachtige Vierhouten. Dit sfeervolle, toeristische dorpje gelegen tussen Nunspeet, Apeldoorn en Harderwijk, biedt u een kleur aan bezienswaardigheden. De mooie natuur van de Veluwe en de fluitende vogels op de achtergrond zorgen voor een oase aan rust en ontspanning. Vele wandel- en fietsroutes voeren u langs uitgestrekte heidevelden, bossen en schilderachtige dorpjes. U vindt er leuke musea, oude stadjes en vele andere uitgaansgelegenheden, die ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Tal van mogelijkheden voor een heerlijke en onvergetelijke vakantie!

Graag verwelkomen wij u persoonlijk!
De afgelopen jaren mochten wij reeds duizenden tevreden gasten ontvangen. Wat onze gasten vooral waarden, is de persoonlijke aandacht en onze gastvrijheid. U geniet in 't Vierhouterbos van een unieke, gemoedelijke en huiselijke ambiance. Een plek van gezelligheid en verbondenheid. Maar ook plek van rust en ontspanning. Vakanties & conferenties in een 'positief christelijke sfeer' We zien uit om u te ontmoeten!

Het Vierhouterbos is ook uitstekend geschikt voor groepsvakanties, conferenties met u uw kerk/gemeente en andere activiteiten vanuit verenigingen of bedrijven. U kunt de accommodatie afhuren en zelf allerlei activiteiten organiseren óf wij helpen u om samen tot een geslaagd verblijf te komen met uw groep. Het is ook mogelijk dat ‘t Vierhouterbos bustochten, activiteiten, uitstapjes of een avondvullend programma organiseert.

Bij voldoende deelnemers kunt u exclusief gebruik maken van de gehele accommodatie zodat alles ter beschikking staat van úw samenzijn. U gebruikt het gehele hotel met enkel uw eigen deelnemers. Er zijn 32 kamers (tot +/- 65 personen) die zich allemaal op de begane grond bevinden binnen de accommodatie. U kunt gebruik maken van 1 persoons hotelkamers, 2 persoons hotelkamers en studio/appartementen voor 2 tot 4 personen.

Dankzij de volledige begane grond accommodatie is ‘t Vierhouterbos ook uitermate geschikt voor 65+ vakanties en voor gasten met een lichamelijke beperking. Het hotel is een rolstoel en rollatorvriendelijk accommodatie. Indien gewenst kunnen er beperkte hulpmiddelen of aanpassingen op de kamers worden aangebracht. Er zijn meerdere ontmoetingsplaatsen en ruimten die ook voorzien zijn van geluids- en muziekinstallatie.Bekijk hier uw route en reistijd naar deze christelijke groepsaccommodatie: